شناسهٔ خبر: 215512 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

همزمان با دهه فجر؛

عملیات اجرایی پروژه بهسازی و محور آبنما–برنطین(هرمزگان) آغاز شد

آغاز عملیات پروژه بهسازی و آسفالت همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، عملیات اجرایی پروژه بهسازی و آسفالت محور آبنما–برنطین به طول ۳۰ کیلومتر و با اعتباری بالغ بر ۱۶۱ میلیارد تومان، با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در شهرستان رودان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان، با حضور محمد آشوری استاندار هرمزگان، سیدعبدالکریم هاشمی نخل‌ابراهیمی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، محمد محسنی فرماندار رودان و عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان همزمان با دهه فجر جمهوری اسلامی عملیات اجرایی پروژه بهسازی و آسفالت محور آبنما–برنطین آغاز شد.

شرفی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان با اشاره به طول ۳۰ کیلومتری این محور، گفت: هدف اصلی پروژه، ارتقای ایمنی تردد، بهبود کیفیت مسیر و تسهیل عبور و مرور روستاهای مسیر است.

وی افزود: محور آبنما–برنطین یکی از مسیرهای پرتردد روستایی شهرستان رودان است و اجرای این پروژه محدودیت‌های ترافیکی را کاهش داده و مسیر را به استانداردهای روز راهسازی نزدیک می‌کند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان تصریح کرد: همکاری دهیاری‌های بخش مرکزی نقش مؤثری در تسریع عملیات اجرایی داشته و بهره‌برداری از پروژه شرایط عبور و مرور ایمن برای خودروهای سبک و سنگین را فراهم خواهد کرد.